Tuesday, 21st January
Mortgages and Home Loans
Dutch French English German
Home
Waar kan je ons vinden
Waarom gebruik maken van de diensten van een kopersagentschap
Een paar interessante feiten
vragenformulier
het koop proces
onze diensten
kosten bij aankoop huis
hypothecaire leningen
Zuid-Afrikaanse vastgoedmarkt
vastgoed in Kaapstad
vastgoed in de winelands
kopers van Overzee
Voorbeelden van Huizen
Wat gebeurde er dan
referenties : getuigenissen
onze prijsstructuur
wettelijke informatie
immigratie in Zuid-Afrika
Site map

HYPOTHECAIRE LENINGEN EN HYPOTHECAIRE KREDIETEN IN ZUID-AFRIKA »


Hypothecaire kredieten in Zuid-Afrika - "hypothecaire leningen"


Hypothecaire kredieten in Zuid-Afrika worden in de meeste landen gewoonlijk " hypothecaire leningen" benoemd; Zuid-Afrika beschouwt een hypothecair krediet als een krediet.

Kredieten in Zuid-Afrika worden meestal verleend om een vastgoed te kopen maar ze kunnen alsook verbruikt worden voor andere financiŽle behoeften, zoals volgt.

Een krediet is gewoon een lening verleend door een derde partij, meestal een bank, aan de eigenaar of toekomstige eigenaar van een eigendom. SA HomeBuyers biedt aan een dienst van volledig onafhankelijke kredietmakelaars. Onze experts zullen een aanvraagformulier met U aanvullen en zullen U aanleiden om de beste hypothecaire lening en hiermee betrokkene kosten te vinden.

We leggen uw aanvraag voor aan de 4 grootste banken en handelen in uw naam om de beste interest en condities te krijgen. Deze dienst is totaal gratis voor onze klanten aangezien de banken vergelden ons rechtstreeks.

SA HomeBuyers Kaapstad zorgt sinds 4 jaar voor kredieten voor immigranten en buitenlanders en specialiseert zich vooral in deze specifieke streek.

Voor immigranten en buitenlanders is het verkrijgen van een financiering, en meer bepaald, een correcte financiering, soms een echte uitdaging. Als lid van de Intergate Immigration groep ( de marktleidende immigratiemaatschappij in Zuid-Afrika) heeft onze team een dienst op maat beraamd voor de buitenlandse kopers van immobiliŽn in Zuid-Afrika.

Voor meer inlichtingen of help om een hypothecaire krediet te bekomen, stuur ons een e-mail naar: natasha@sahomebuyers.nl

WANNEER KAN EEN KREDIET VAN NUT ZIJN ?

De aankoop van een huis

Vele mensen kunnen enkel op basis van hun spaargeld geen eigendom kopen in Zuid-Afrika en hebben een lening nodig om hun aankoop te financieren. Een aanvraag wordt in een of meerdere banken binnengebracht ten einde een basisakkoord betreffende een krediet en interest te krijgen. Als U hiermee akkoord gaat wordt de bank op de hoogte gebracht; daarna worden het nakijken van uw inkomsten en de evaluatie van de eigendom uitgevoerd.

Als alle eisen van de banken worden nagekomen wordt het krediet gevraagd voor ťťn bepaalde aanvrager die de fondsen zal gebruiken om de definitieve aankoop van het huis te sluiten.

NB In dit geval zou het hypothecaire krediet moeten afgeschaft worden uit de uitstellende voorwaarden in het koopaanbod.

Aflossing van schulden

Het hypothecaire krediet is vaak de goedkoopste manier om een kapitaal te bekomen.

Als de eigenaar schulden met een hoge interest heeft aangegaan is het dan mogelijk een deel van het hypothecaire krediet te gebruiken om deze schulden terug te betalen. De procedure is vergelijkbaar met die voor de aankoop van een huis maar in dit geval is het duidelijk dat het huis al uw eigendom is.

NB U moet heel voorzichtig zijn met die oplossing en het is wijzer om een professioneel financiŽle advies te vragen want dit zal misschien de duur van het schuld verlengen, en ook de hiermee verbonden kosten. Eveneens kan U op die manier een onzekere lening "verwisselen" voor een vaste lening.

Het aankoop van een bijkomende eigendom

Dank zij de massieve begroting van het prijs van immobiliŽn in Zuid-Afrika hebben veel eigenaars geld in hun eigendom geÔnvesteerd. Deze fondsen kunnen vrijgelaten worden ( met de goedkeuring van een uitlener) en gebruikt worden als voorschot of in hun geheel om een bijkomende eigendom te kopen, als investering of vakantiehuis b.v.

NB U moet altijd voorzichtig zijn en het is aanbevelen een professionele advies te vragen over de uitvoerbaarheid van de project en de kosten hiervan alvorens een beslissing te nemen.

Renovatie van een huis

Veel mensen kopen een eigendom met het doel van die te verbeteren of uit te breiden. Fondsen kunnen vrijgelaten worden om de renovatie te financieren ( met de goedkeuring van een uitlener).

Buitenlandse klanten

Buitenlandse klanten merken dat de niet-residenten kunnen een financiering van hoogstens 50% van de aankoopprijs van het huis, rekening houdend met de huidige wisselkoers.
Niettemin bij het krijgen van de permanente residentie in Zuid-Afrika - wegens werk of pensioen - strekt deze limiet zich uit tot 75%. Onder zekere voorwaarden hebben we zelfs voor onze klanten een hogere bedrag kunnen krijgen.

Voor meer inlichtingen betreffende hypothecaire leningen in Zuid-Afrika, inbegrepen kosten en bedrag , gebruik deze link:
natasha@sahomebuyers.nl